Back to having fun

Geplaatst: 20 mei 2013 in Uncategorized

Eindelijk is het dan zo ver!

Na drie maanden werken op de boerderij, bonen inpakken, onkruid uittrekken en zelfs sla planten heb ik eindelijk alle dagen gewerkt die ik nodig heb om mijn tweede visum te krijgen dus hoog tijd om weer verder te trekken en weer wat plezier te maken.

Het werken op zich vond ik niet zo erg, buiten het feit dat het heel saai was,maar ben de hostel hier wel kotsmoe! In Mildura was absoluut niets te doen en na een tijdje was ik het zo beu om constant tussen zatte mensen te zitten want dat is het enige wat ze hier doen buiten werken, drinken.

Ikzelf heb wel het geluk gehad een paar lokale mensen te leren kennen die regelmatig gingen wakeboarden en waterskieen, maar verder heb ik hier dus helemaal niets gedaan buiten werken en veel films kijken om geld te kunnen sparen.

Wel heb ik hier een paar mensen leren kennen waar ik goed mee overweg kon en die nu op diverse plaatsen in Australie zitten maar waar ik zeker nog eens mee ga afspreken!

De eerste daarvan is Jordan die second mate was op Spirit of Freedom en Aude, een frans meisje die nu als au pair werkt in Melbourne.

Donderdag ga ik met de bus en trein naar Melbourne en we gaan volgend weekend samen de stad verkennen.

Wat ik zeker wil gaan doen in Melbourne is Ramsey street opzoeken (voor de neighbours fans)

Pinguins kijken in het wild (jaja die lopen hier blijkbaar ook rond) en de stad een beetje

verkennen. Lang ga ik niet in Melbourne blijven. Momenteel begint het hier heel koud te worden (van de week was het maar 4 graden ’s morgens, ben dat niet meer gewoon) en in plaats van winterkleren te kopen die ik dan weer mee moet slepen denk ik dat ik beter mijn geld kan geven aan een vliegtuig ticket richting noord Australie en de zon… Het zou zonde zijn om gewoon naar de luchthaven te gaan in Melbourne en onmiddellijk het vliegtuig pakken..dus vandaar een paar daagjes rondlopen nu we er toch zijn.

Dus vanaf nu hoop ik weer interessante dingen te beleven die jullie dan weer op mijn blog kunnen lezen en foto’s kunnen zien op facebook.

Commentaren mogen natuurlijk ook altijd gepost worden. Zo kreeg ik vorige week een email via mijn blog van een Amerikaan in Texas die het geweldig vond wat ik allemaal deed en zei dat hij mijne blog al een tijdje volgde…. Ik ken wel niemand in Texas maar vind het toch straf dat die dan zo goed nederlands kan lezen……..

Goodbye Mildura and Hello Melbourne!!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s